Папки та швидкозшивачі картонні

Швидкозшивач 0,3 Дело
Швидкозшивач 0,3 Дело
Код: 00-00000229
В наявності
6,40 грн
Папка-швидкозшивач картонний  0,35 мм
Папка-швидкозшивач картонний 0,35 мм
Код: 00-00001134
В наявності
7,90 грн
Папка картонна на  зав'язках 0,35
Папка картонна на зав'язках 0,35
Код: 00-00001133
В наявності
9,30 грн
Папка для паперів 0,3 на зав'язках
Папка для паперів 0,3 на зав'язках
Код: 00-00000035
В наявності
8,80 грн